ZenX Kft. | Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | Ajánlatkérés | Színminta kérés | Reklamáció
Bemutatkozás Termékek Galéria Letöltés Hírek Kapcsolati info
galery

Üdvözlünk mindenkit a galériánkban!

Galéria használata

A bal oldali menüpontban kiválaszthatja hogy cserépkályhákat, kandallókat, kályhacsempe-színeket, vagy a kályhacsempéinket szeretné megnézni. A jobb oldalon található menüpontokra kattintva ez az oldal el fog tűnni, ide úgy kerülhet vissza, hogy a felső menüsorban a galéria menüpontra kattint. A galériákban a kis képekre kattintva fel tudja nagyítani a képeket. A nagy képek mellé kattintva a nagy kép eltűnik és folytathatja az oldalon a böngészést.

Hogyan kerülhetek be a galériába?

A cserépkálya és csempekandalló galériánkat folyamatosan töltjük fel új képekkel. Sok képet kaptunk, köszönjük azokat. Sajnos a legtöbb kép azonnal az építés után készültek, így a képek nagy részét nem tudjuk berakni a galériánkba, mert a képek kiretusálása rengeteg energiát vesz igénybe. Kérünk mindenkit, ha van rá lehetősége, akkor a kályha építése után úgy fényképezze le a kályhát, hogy a Kedves Megrendelő azt már "belakta". Köszönjük.

Másik fontos kérésünk, hogy ha lehetőség van rá akkor a közeli képek mellé egy távolabbról készült képet is szeretnénk kérni. Erre azért van szükségünk, hogy a kép körbevágásánál legyen lehetőségünk a megfelelő perspektíva beállítására,és hogy az elkészült kép a remekműről ne legyen se hasas, ne legyen ferde mint a pisai ferde torony.

Ha ön nem kályhás, és szeretné megmutatni a Nagyközönségnek a cserépkályháját, kandallóját, akkor kérjük küldje el nekünk a fényképet és mi felrakjuk azt a galériánkba. A fénykép elküldése mellett, kérjük a levélbe írja bele a kályhás nevét is.

Mik azok a csempe családok?

Kályhacsempéinket csoportosítottuk. Az összeépíthető kályhacsempék csoportját nevezzük családoknak. Egy család tartalmazza az egész kálycsempéket, a félcsempéket, a sarkokat, a díszítőelemeket és a tisztítócsempéket. Több kályhacsempe család összeépíthető egymással, segítségképp ezeket a variációkat a családokon belül megjelöltük.

Milyen családok vannak még a csempe családokon kívül?

A jobb oldali menüben megtalálható az összes párkány, talapzat és egyéb típusú kályhacsempe család. Kályhacsempéink között 5 féle párkányból tud választani. Talapzatainkból is 5 félét gyártunk, igaz ebből az egyik lábazati szegély, amit inkább a kandalló építésénél szoktak a lábazatra építeni.

Miért nincs kép egyes termékeknél?

Sajnos a kérdéses képeket még nem kaptuk vissza a fényképésztől így nem tudtuk azokat felrakni. A hiányzó képeket a lehető leggyorsabban pótoljuk, megértésüket köszönjük.

Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | utolsó módosítás: 2014.01.27.